Proiectare și instalare

Compania noastră are o experiență vastă în dezvoltarea soluțiilor personalizate pentru orice situație, întrucât suntem pe piața încă din anul 1993. Ne-am dezvoltat și noi odată cu sistemele de securitate și le-am experimentat pe toate pe măsură ce au apărut și pe piața din România astfel încât putem combina diversele tehnologii disponibile pe piață pentru a satisface orice nevoie și orice buget.

Astfel, mai jos regăsiți diversele sisteme de securitate pe care le putem implementa și integra cu succes, dar categoric nu ne rezumăm doar la acestea. Dacă aveți o necesitate care nu se regăsește în lista de mai jos, vă rugăm contactați-ne în vederea unei consilieri.


Sisteme de alarmare la efracție

Acestea sunt de departe cele mai populare soluții în vederea asigurării unei minime protecții împotriva accesului neautorizat. Motivele instalării sunt variate, de la motivul evident și anume descurajarea tentativelor de efracție până la controlul angajaților sau a sosirii copiilor de la școală. Toți utilizatorii unui sistem de alarmare la efracție se identifică printr-un cod unic, o telecomandă sau un tag de acces pe care un dispecerat de monitorizare sau chiar și utilizatorul final are capacitatea de a le diferenția. Astfel, în caz de nevoie puteți ști care angajat a armat sistemul de alarmare într-o anume zi, sau dacă a sosit copilul dumneavoastră acasă de la școală și la ce oră.

Există o gamă largă de senzori disponibili, printre cei mai populari fiind detectorii de mișcare PIR (Passive InfraRed) și contacții magnetici. Desigur, în funcție de rigurozitate se pot adăuga detectori cu microunde, detectori de șoc, detectori de înclinație, detectori de geam spart, detectori de inundație, bariere IR. Acestora li se pot adăuga detectori de fum, temperatură sau monoxid de carbon, dar doar pentru uzul casnic. Dacă este nevoie de o soluție mai profesională, vă punem la dispoziție sistemele dedicate pentru acest scop.

Desigur, există și situații unde sunt necesare soluții și mai performante, cum ar fi cablu microfonic, fibra optică sau chiar și radar pentru detecția de efracție la perimetru.

Sistemele de alarmare la efracție sunt alese și configurate în funcție de necesarul clienților noștri și de rigorile legii în vigoare. Acestea pot fi conectate la dispeceratul nostru de monitorizare și intervenție, al altor firme sau pot fi de sine stătătoare și pot trimite mesaje SMS, apeluri telefonice sau alerte push pe telefoanele clienților.


Sisteme de televiziune cu circuit închis

Sistemele de televiziune cu circuit închis, sau de supraveghere video cum sunt denumite mult mai popular în prezent sunt o soluție tot mai căutată în zilele noastre atât pentru locuințe cât și pentru companii. Acestea au rolul principal de a fi martor în diversele situații neplăcute care pot apărea, sau într-un caz ideal pentru a preveni situațiile neplăcute.

În prezent piața sistemelor TVCI este inundată cu soluții diverse, cu diverse branduri și camere video de diverse calități și prețuri. Tocmai de aceea vă recomandăm să apelați cu încredere la serviciile noastre pentru a vă putea ajuta să navigați în această mare de produse.

Fie că aveți nevoie de un sistem mic pentru protejarea locuinței, cu camere video cu proiectoare infraroșu sau care oferă imagini color și pe timp de noapte, sau de un sistem video de amploare, care ar putea avea în componență camere speed-dome, fisheye sau termale, toate controlate printr-un software VMS și integrate cu alte sisteme de securitate, vă asigurăm de suportul nostru.

De asemenea, putem oferi soluții inteligente de analiză video, recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare, urmărirea produselor folosind sistemele TVCI, sau chiar sisteme de alarmare perimetrală folosind analiza video.


Sisteme de alarmare la incendiu

Considerăm că deși au fost puse pe un plan secundar de-a lungul anilor, aceste sisteme au un rol vital pentru protejarea persoanelor și a mărfurilor, în clădirile de birouri sau depozite ori hale industriale.

În general aceste sisteme se proiectează de firme autorizate care decid în funcție de norme și legislație soluțiile potrivite. Astfel, un sistem poate avea în componență detectori de fum, de temperatură, dublă tehnologie – fum și temperatură, bariere IR de fum, cablu de temperatură cu punct fix, declanșatoare manuale, avertizoare optice și acustice, automatizări deschidere trape.


Sisteme de control acces

Fie că se dorește controlul accesului pe o singură ușă, pe toate ușile dintr-o firmă, pontajul angajaților din companie sau un sistem de interfonie, toate acestea cad sub umbrela sistemelor de control al accesului.

Aceste sisteme au o componență variată și se dimensionează în funcție de necesități. Cele mai simple sisteme au un cititor de cartele RFID sau tag-uri și declanșează deschiderea unei yale electromagnetice. Sistemele mai mari sunt formate din centrale de control acces și protejează mai multe uși. Acestea se pot integra și cu alte sisteme, de pildă cele TVCI pentru verificare. De pildă, atunci când un angajat prezintă cartela RFID i se face și o poză folosind o cameră a sistemului de supraveghere video. Desigur, avem în portofoliu și sisteme de control acces cu termo-scanare care permit accesul angajaților doar dacă aceștia nu au febră.

De asemenea instalăm sisteme de interfonie pentru case și pentru blocuri folosind soluții potrivite pentru fiecare situație. Avem în diverse sisteme disponibile, de la cele mai simpliste până la interfoane IP care permit vizualizarea și controlul de pe telefonul mobil. Cu certitudine putem găsi soluția ideală și pentru dumneavoastră!


Automatizări acces auto

Oferim și sisteme de control al accesului auto, cum ar fi sisteme de automatizare a porților, fie ele batante sau culisante, precum și bariere auto sau bolarzi. Avem în portofoliul nostru mai mulți producători care pot asigura automatizarea pentru orice dimensiune și greutate de poartă sau lățime a drumului în cazul barierei sau gabarit al autovehiculului în cazul bolarzilor.


Urmărire GPS și urmărire a rondului

Implementăm și folosim soluții de urmărire a autovehiculelor prin dispozitive GPS, integrate pe o platformă deosebit de performantă și prietenoasă, capabilă să genereze diverse rapoarte.

În cazul soluțiilor de verificare a rondului sistemul nostru folosește aparate GPS dedicate cu buton SOS pentru agenții de securitate. Aceștia pot fi verificați în timp real dacă își execută rondurile sau în cazul unor probleme pot apăsa butonul SOS iar în interfața web va apărea alerta împreună cu locația exactă a agentului.

Noi folosim această soluție de câțiva ani pentru siguranța și verificarea propriilor noștri agenți de securitate și o împărtășim cu drag celor care au nevoie pentru proprii agenți de securitate și chiar colegilor de breaslă.


Proiectare

Compania noastră este autorizată să execute proiecte pentru sistemele de alarmare la efracție, televiziune cu circuit închis și control acces în vederea autorizării sistemelor la IPJ, alarmare la incendiu în vederea autorizării la IGSU și evaluări de risc la securitate fizică.