Monitorizare și intervenție

Societatea noastră deține un dispecerat de monitorizare al sistemelor de alarmare precum și a celor de televiziune cu circuit închis construit conform rigurozității standardului european EN 50518:2019. Dacă optați pentru varianta de monitorizare prin dispeceratul nostru buna funcționare a sistemelor dumneavoastră de securitate cad în grija noastră.

Conectând sistemele dumneavoastră de alarmare la dispeceratul nostru de monitorizare, locuința dumneavoastră sau compania va fi monitorizată 24 de ore din 24 de dispeceri calificați și bine pregătiți. Aceștia se asigură că fiecare eveniment va fi tratat în mod corect și rapid, în funcție de caz. Putem prelua mesaje de la orice producător de sisteme de alarmare la efracție, prin linia telefonică terestră, comunicatoare GPRS sau chiar și IP.

Astfel, în cazul unor alarme la efracție agenții noștri de intervenție, dotați cu pistoale letale cu glonț, se vor deplasa în cel mai scurt timp posibil la obiectivul monitorizat și îl vor verifica. În cazul unor probleme, se va lua legătura cu serviciul de poliție, pompieri sau ambulanță.

Pe lângă clasicele mesajele de alarmă putem recepționa orice mesaj de problemă tehnică a sistemului de alarmare la efracție iar tehnicienii noștri vor face intervenții corective pentru remedierea problemelor.