Întrebări frecvente

Dacă aveți întrebări, citiți această colecție de întrebări frecvente. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!

Toate societățile de pază sunt la fel. De ce trebuie să vă alegem pe dumneavoastră?

Societățile de pază nu sunt la fel. Diferențele sunt enorme. Staff-ul nostru cu o înaltă pregătire este concentrat permanent pe nevoile clienților și are capacitatea de a furniza un concept de securitate conform și măsurabil, o calitate conform așteptărilor, "o rețetă de urmat”. Înțelegem implicațiile unui parteneriat.

De ce să aleg o companie locală și nu una națională?

O companie locală beneficiază de un mangement local eficient. Oferă o comunicare eficientă. Compania este specializată pe o zonă limitată și poate să furnizeze servicii specifice. Este bine ancorată în realitatea cotidiană, în istoricul zonei și amenințărilor posibile deoarece trăiește în această zonă. Controlul angajaților este unul mult mai eficient. Managementul este eficient și oferă capacitate de decizie imediată. O companie națională se bazează în primul rând pe cifre de afaceri. Nu poate fi specializată pe zone. Are un concept unitar și afectează direct dinamica unei piețe.

De ce să vă alegem pe dumneavoastră pentru instalarea unor sisteme?

Pentru că noi vă oferim soluții. Plătiți pentru un serviciu furnizat corect și conform. Nu ne caracterizează un simplu act comercial. Nu dorim să vă luăm banii cu orice preț. Experiența noastră incumbă activitatea a peste 20 de ani, mii de sisteme sau soluții instalate cu diferite nivele de complexitate. Beneficiați de oameni cu o pregătire reală, experiență acumulată în muncă de teren și nu doar pregătire teoretică sau la nivel de diplome.

Ce oferă societatea dumneavoastră?

Un staff pregătit și eficient, personal calificat și permanent controlat, soluții de securitate conforme. Oameni care vor în primul rând să ofere o soluție și nu să vândă cu orice preț. Un dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarmare conform și care permite o serie de automatizări și interfețe pentru comunicarea rapidă și eficentă cu clientul. O școală care a pregătit mii de persoane la un standard acceptabil, persoane care în situația unui management corect pot fi eficienți.

Ce servicii puteți să oferiți?

Orice servicii în domeniul și în legătură cu securitatea privată. Vă asistăm cu încredere pentru alegerea soluției acceptate.

Dacă doresc mai multe informații despre societatea dumneavoastră?

Ne contactați și suntem bucuroși să vă oferim date cu scopul de a vă forma o imagine cât mai completă.