Consultanță în domeniu

Securitatea oamenilor, a bunurilor și a informației sunt în general tratate distinct în cadrul multor companii. Viziunea noastră în ceea ce privește riscurile de securitate este de a trata personalul și bunurile ca un întreg și de a vă prezenta un mod de a le conduce și proteja într-un mod unitar. Experiența noastră în managementul riscului și vechimea în domeniul securității asigură cea mai bună protecție în ceea ce vă privește afacerea, locuința, bunurile sau informația.

Serviciile noastre cuprind toate aspectele de la conceperea strategiilor de securitate, la elaborarea unor planuri precum și la implementarea acestora. Indiferent de mărimea proiectului sau complexitatea acestuia, scopul nostru este de a vă oferi un serviciu integrat de securitate, într-un mod inovativ care ține cont de cele mai moderne tehnologii, precum și de cele mai recente amenințări.

Scopul consultanței noastre este de a vă asigura că soluția găsită este cea mai potrivită pentru necesarul dumneavoastră, într-o gamă de preț care să avantajeze clientul și că aceasta va fi potrivită pentru a vă menține în siguranță atât în prezent cât și în anii care vor urma.

Printre beneficiile de a ne alege pe noi, regăsiți:

  • încrederea că reducem sau atenuăm riscurile de securitate în cele mai eficiente moduri;
  • ajutorul nostru pentru a vă informa despre cele mai recente schimbări în legislație, precum și suportul nostru pentru elaborarea proiectelor, planurilor de pază sau a evaluărilor de risc;
  • o mai mare încredere din partea partenerilor dumneavoastră de afaceri, furnizori și clienți;
  • un cadru de lucru care setează un standard pentru întregul dumneavoastră proces de producție;
  • un program de mentenanță, revizuire și modernizare pentru echipamentele de securitate existente.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a asigura impunerea cadrului de lucru, într-un mod eficient, cu cele mai bune costuri și scalabil. Metodologia noastră bazată pe analiza riscurilor vă permite să asigurați trasabilitatea produselor și a informației, precum și a proceselor conexe.

Clienții noștri au încrederea că afacerea lor funcționează așa cum ar trebui și că ei controlează întregul proces. Desigur, aceeași rigurozitate o asigurăm și clienților persoane fizice pentru necesarul lor.